TomekBydg Napisano 6 Maja 2008 Napisano 6 Maja 2008 W LuckyModel już mają ten model (niecałe 22USD), czy ktoś wie kiedy można będzie go kupić w Polsce? Cytuj
TomekBydg Napisano 6 Maja 2008 Autor Napisano 6 Maja 2008 Jasne że nie, ale nie mam doświadczenia w kupowaniu w zagranicznych sklepach. No ale kiedyś trzeba spróbować. Pytanko do kupujących za granicą: jak płacicie za modele? Cytuj
subgrafik Napisano 6 Maja 2008 Napisano 6 Maja 2008 temat był już wałkowany na forum. jak masz kartę - nawet bankomatowa z dobrego banku kupujesz bez problemu. najlepiej sprawdź: kup i zapłać wpisując dane z karty w najgorszym wypadku napisze Ci ze nie może autoryzować transakcji. Cytuj
TomaszDudek Napisano 6 Maja 2008 Napisano 6 Maja 2008 Witaj ten model i trumpeter działo k18 w Polsce kosztuje 100 zł razem 118 zł wysyłką lotnczą na hobbyeasy Czyli z tym płaceniem to jest tak że podajesz swoje dane numer karty i oni ci sami pobieraja tyle kasy ile masz zaplacić za porozumieniem z bankiem na podstawie zamówienia Cytuj
TomekBydg Napisano 6 Maja 2008 Autor Napisano 6 Maja 2008 A konto może być złotówkowe i bank przewalutuje kasę czy konto ma być walutowe? Przepraszam za trywialne być może pytania ale poprostu nie chcę dać przysłowiowej ... Cytuj
kamil zoszak Napisano 6 Maja 2008 Napisano 6 Maja 2008 Na HOBBYEASY spokojnie Ci przewalutuje... A dolar leci na łeb na szyję i złotówka się umacnia i można brać coraz więcej albo deczko droższe Cytuj
figfan Napisano 7 Maja 2008 Napisano 7 Maja 2008 dokladnie tak jak mówisz....widziałem wczorak na www.hobbyeasy.com i kosztuje tak 45 pln...czyli jakies 60 z przesyłka.....a jak znam zycie to w polsce bedzie za jakąs 100 czyli czyste złodziejstwo....ale akurat do tego juz nas dystrybutorzy przyzwyczaili...wiec nic nowego.... powiem krótko....pozbieraj zamówienia po kolezkach i kupuj na zachodzie.....POLECAM Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi