Marwaw Napisano 7 Maja 2008 Share Napisano 7 Maja 2008 Dobrnąłem do końca prac nad moim pierwszym modelem żywicznym. Sprawdziło się w moim przypadku hasło swego czasu lansowane w magazynie Mini Replika - "Nie bójmy się żywicy". Model pomimo skomplikowanej bryły sklejał się bezproblemowo i całkiem przyjemnie. Wykonałem go w malowaniu polskim, z Bazy Lotnictwa Morskiego w Pucku (BML) - lata 1920-1924. Model jest własnością Muzeum Obrony Wybrzeża w Helu i od czerwca będzie go można oglądać na ekspozycji poświęconej MDLot w Pucku. Reszta zdjęć tu: http://www.modelarstwo.koszalin.pl/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=12&catid=43 Miłego oglądania, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 7 Maja 2008 Share Napisano 7 Maja 2008 Nooo, no comments ! Model broni się sam gratulacje Avi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Partyznat Napisano 7 Maja 2008 Share Napisano 7 Maja 2008 Świetna robota super !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 Orzeszku ... Klasa sama dla siebie , mam nadzieję że późniejsze maszyny MDLot też popełnisz , np Latham 43 PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 8 Maja 2008 Autor Share Napisano 8 Maja 2008 Popełniłem kilka już wcześniej i na pewno popełnię co się tylko da, a Latham... wyobrażasz sobie go w 1/48? Jakie to ciele będzie? Mam na niego ochotę od dawna, jeśli nikt nie zrobi modelu, to może sklecę go od podstaw Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertK Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 Brak słów, po prostu cudo na pływakach Graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi