FAHR Napisano 9 Stycznia 2021 Share Napisano 9 Stycznia 2021 (edytowane) Przymierzam się do tego wozu i zastanawiam się, czy są jakieś inne zdjęcia tej Jagdpanthery oprócz tych poniżej? Ciekawi mnie to, bo nie znalazłem żadnych innych zdjęć, ale natrafiłem na 2 schematy malowania tego wozu. Teraz powstaje pytanie, twórcy tych schematów byli w posiadaniu lepszej dokumentacji czy pojechali na fantazji? Edytowane 10 Stycznia 2021 przez FAHR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 9 Stycznia 2021 Share Napisano 9 Stycznia 2021 Arcyciekawy układ plam. Możesz wrzuć tutaj posiadane schematy, bardzo chętnie popatrzę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 10 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2021 Na przykład takie coś, chociaż mam gdzieś jeszcze jeden schemat, który dość znacząco się różni np. jeśli chodzi o kolor podstawowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi