blindwolf Napisano 20 Stycznia 2021 Share Napisano 20 Stycznia 2021 Boforsa z First to Fight złożyłem jeszcze w zeszłym roku. Od razu przyznaję, że z kolorami mundurów artylerzystów to miałem zagwozdkę ( nie miałem ściągi ). Podstawka zrobiona z znalezionych w domu drobiazgów. Z tego wszystkiego to figurki dały mi w kość trochę, aż mi okulary ze złości parowały Ale serię First to Fight polubiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Stycznia 2021 Share Napisano 21 Stycznia 2021 Twoja scenka wygląda jakbyś poustawiał żołnierzyki z PRL-u na zabawkowej podstawce. Najciekawiej wygląda gość wiszący za działem. Kolorystyka mundurów to jedno, ale Ty nawet nie usunąłeś szwów z figurek. 15 godzin temu, blindwolf napisał: serię First to Fight polubiłem Słusznie, bo drzemią w niej spore możliwości. Trzeba tylko je obudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi