sjr Napisano 21 Stycznia 2021 Share Napisano 21 Stycznia 2021 Szukam kalek lub pozostałości po kalkach - w sumie interesują mnie głównie godła do bf 109e w skali 1/72. Nie pogardzę nawet kalkami academy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 21 Stycznia 2021 Share Napisano 21 Stycznia 2021 Jakieś konkretne jednostki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 21 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2021 (edytowane) Zaweżę do wersji e-3, raczej nie mam nic konkretnego na myśli, najchętniej przygarnąłbym godło z malowania nr w z kalek techmodu Szukałem nawet jakiegoś Emila z RPM aby zakupić tylko dla kalek ale niestety nie znalazłem nic dostępnego. Edytowane 21 Stycznia 2021 przez sjr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 21 Stycznia 2021 Share Napisano 21 Stycznia 2021 Niestety nie pomogę.Mam zestaw Techmodu do E-3 ale są inne malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 22 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2021 Szukam w sumie jakichkolwiek pozostałości do wersji 109e, mogą być z academy, airfixa, rpm itp. Może ktoś sklejał ostatnio i nie wyrzucił pozostałości do kosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 22 Stycznia 2021 Share Napisano 22 Stycznia 2021 (edytowane) Gdyby chodziło tylko o Bf-109 E-3 to może mógłbym pomóc.M in.prawie cały zestaw od modelu firmy Tamiya.Brakuje tylko pasów. Edytowane 22 Stycznia 2021 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 22 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2021 Mam właśnie Tamkowego bf 109 e-3 i chciałbym go pomalować inaczej niż warianty pudełkowe, jak nic nie znajde to moze uda mi się go podmienić na jakis inny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 22 Stycznia 2021 Share Napisano 22 Stycznia 2021 To ja bym proponował zrobić inne malowanie niż niemieckie.Jakieś rumuńskie lub jugosłowiańskie.Na pewno by się wyróżniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi