Rafly Napisano 26 Lutego 2023 Share Napisano 26 Lutego 2023 (edytowane) Plus tego jest taki, że ładnie wygląda i jest kompaktowe. W praktyce z rury 125mm, wentyli wywietrznikowych, jeden zasilacz, pojemnik z action i masz to samo z dłuższą rurą, za 1/6 ceny. Edytowane 26 Lutego 2023 przez Rafly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartKRK Napisano 13 Marca 2023 Share Napisano 13 Marca 2023 Mam serdeczną prośbę o podanie danych z zasilacza do 550-tki - 12v ale ile amperów? Muszę kupić zasilacz do mojej kabiny, ale nie wiem, jaki jest w oryginale. Będę wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krn78 Napisano 16 Marca 2023 Share Napisano 16 Marca 2023 Pozwolę sobie zgadnąć. Na zdjęciu widocznym w na początku wątku jest tabliczka znamionowa. Jest w niej mowa o parametrach wentylatora: 12V/5A. Oznacza to moc 60W (P=U*I). Jeśli dodać do tego moc oświetlenia (załóżmy 20W - dla świetlówki 2340lm to 18W - informacje z google) nie brałbym niczego poniżej 80W przy 12V, przy czym stawiałbym raczej na 90W. Rozejrzyj się za jakimś używanym zasilaczem komputerowym. Są dość wydajne i na pewno nie spalisz źródła przy takiej kabinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi