Jacorro Napisano 26 Stycznia 2021 Share Napisano 26 Stycznia 2021 Cześć, jestem początkującym modelarzem i jestem też nawet nowy na tym forum. Oto mój 5 według mnie udany model. Liczę na pomocne komentarze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 26 Stycznia 2021 Share Napisano 26 Stycznia 2021 Obowiązkowo jakaś błotnista podstawka i będzie super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 26 Stycznia 2021 Share Napisano 26 Stycznia 2021 No no... Podoba mi się ten egzemplarz. Odważnie i przede wszystkim realnie ubrudzony. To brudzenie robi tu ogromną robotę. Jedynie zardzewiały tłumik wydaje mi się trochę bez wyrazu. Można by tam użyć też trochę jaśniejszej barwy żeby go zróżnicować. Ogólnie bardzo zacnie i zgadzam się z przedmówcą, że w tym stanie uciorania zasługuje na własny kawałek błotka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacorro Napisano 27 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2021 15 godzin temu, TAW napisał: No no... Podoba mi się ten egzemplarz. Odważnie i przede wszystkim realnie ubrudzony. To brudzenie robi tu ogromną robotę. Jedynie zardzewiały tłumik wydaje mi się trochę bez wyrazu. Można by tam użyć też trochę jaśniejszej barwy żeby go zróżnicować. Ogólnie bardzo zacnie i zgadzam się z przedmówcą, że w tym stanie uciorania zasługuje na własny kawałek błotka. w sprawie tłumiku to chciałem zrobić kombinacje farb olejnych mieszanych na modelu tylko, że takich nie posiadam więc mogłem zrobić tylko to. A w sprawie podstawki to chcę zrobić dosyć dużą dioramę ale chcę jeszcze uzbierać figurki i pojazdy więc zanim zacznę robić to trochę potrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi