golf czarny Napisano 28 Stycznia 2021 Share Napisano 28 Stycznia 2021 Kupię kalki IAF dla Meteora f.8 z okresu Kryzysu Sueskiego czyli 1956. Ma takie Karaya ale to spory arkusz a mnie interesują tylko te konkretne czasowo i tematycznie. Jeśli komuś zalegają albo ktoś ma na zbyciu inny zestaw do Meteorów IAF to proszę na priv. Skala 1 /48. Zdjęcie mile widziane. Cena za fragment Karayi tak do 20 zł. Inne do uzgodnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 29 Stycznia 2021 Share Napisano 29 Stycznia 2021 Coś mi się wydaje ze w kryzysie Sueskim latały Meteory Mk.9 ale nie jestem pewny na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golf czarny Napisano 30 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2021 gwoli wyjaśnienia chodzi o No.117 Squadron, "First Jet Squadron" walczył był nim f.8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi