Bartosz Ciesielski Napisano 29 Stycznia 2021 Share Napisano 29 Stycznia 2021 Figurki wyrób firmy Warrior w skali 1:35 W komplecie była podstawka maszt i flaga . Figury pomalowałem według fotografii którą znalazłem w internecie i uzupełniłem braki w wyposażeniu takie jak latarki to wyrób Black - Dog . Przerobiłem podstawkę żeby wyglądała ciekwiej i była większa , dodałem troszkę śmieci, tablicę informacyjną i odpowiednie gazety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 29 Stycznia 2021 Share Napisano 29 Stycznia 2021 Fajny temat. Z figurkami można by jeszcze podziałać. Paseczki na nogawkach dodaj, te błękitne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 29 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2021 To taki pasek odblaskowy nie chciałem zepsuć efektu dla tego nie wymalowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi