xatrix_pl Posted February 3, 2021 Share Posted February 3, 2021 Cześć, podczas budowy Skyhawka Airfixa nieumiejętnie wkleiłem element B5, niestety bez uszkodzenia nie jestem w stanie już go odkleić. Antena jest potrzebna tylko do wersji argentyńskiej. Może ktoś z koleżanek / kolegów ma w swoim magazynku zbędną część, bo np. zbudował wersję amerykańską. Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmroczko Posted February 3, 2021 Share Posted February 3, 2021 Cześć! Ja bym miał, nawet kilka - pytanie teraz tylko jak z transportem byśmy mogli zrobić. Masz może kogoś kto z Poznania do Warszawy jeździ? Pozdrawiam Paweł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xatrix_pl Posted February 3, 2021 Author Share Posted February 3, 2021 To świetna wiadomość, myśle, że najlepszym rozwiązaniem byłaby wysyłka zwykłym / poleconym listem. Odezwę się już na priva, to uzgodnimy szczegóły. Pozdrawiam Grzesiek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xatrix_pl Posted February 5, 2021 Author Share Posted February 5, 2021 Temat do zamknięcia, dziękuje za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts