xatrix_pl Napisano 3 Lutego 2021 Share Napisano 3 Lutego 2021 Cześć, podczas budowy Skyhawka Airfixa nieumiejętnie wkleiłem element B5, niestety bez uszkodzenia nie jestem w stanie już go odkleić. Antena jest potrzebna tylko do wersji argentyńskiej. Może ktoś z koleżanek / kolegów ma w swoim magazynku zbędną część, bo np. zbudował wersję amerykańską. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 3 Lutego 2021 Share Napisano 3 Lutego 2021 Cześć! Ja bym miał, nawet kilka - pytanie teraz tylko jak z transportem byśmy mogli zrobić. Masz może kogoś kto z Poznania do Warszawy jeździ? Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xatrix_pl Napisano 3 Lutego 2021 Autor Share Napisano 3 Lutego 2021 To świetna wiadomość, myśle, że najlepszym rozwiązaniem byłaby wysyłka zwykłym / poleconym listem. Odezwę się już na priva, to uzgodnimy szczegóły. Pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xatrix_pl Napisano 5 Lutego 2021 Autor Share Napisano 5 Lutego 2021 Temat do zamknięcia, dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi