Jacorro Napisano 10 Lutego 2021 Share Napisano 10 Lutego 2021 moja pierwsza figurka w życiu. Oto ona: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 9 Marca 2021 Share Napisano 9 Marca 2021 Nie znam się na tego typu figurkach. Wygląda całkiem "jak żywa" ! .Szukam w 1:72 szkieletu, może masz coś takiego czym możesz się podzielić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacorro Napisano 10 Marca 2021 Autor Share Napisano 10 Marca 2021 (edytowane) 9 godzin temu, kopernik napisał: Nie znam się na tego typu figurkach. Wygląda całkiem "jak żywa" ! .Szukam w 1:72 szkieletu, może masz coś takiego czym możesz się podzielić ? Raczej nie mam się jak podzielić, ale na allegro jest ten sam zestaw za 84 zł wkleiłbym tu link, ale nie wiem czy można zestaw nazywa się "Warhammer Age of Sigmar: Skeleton Warriors " jak to wkleisz do wyszukiwarki Allegro powinieneś znaleźć Edytowane 10 Marca 2021 przez Jacorro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi