Jaro Napisano 21 Lipca Share Napisano 21 Lipca Alecośtam lokalne,pojawił się w piątek,najpierw dwa,i po zejściu jeszcze dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkrzyska Napisano 21 Lipca Share Napisano 21 Lipca Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro Napisano 21 Lipca Share Napisano 21 Lipca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radzio65 Napisano 22 Lipca Autor Share Napisano 22 Lipca Jest przewidziany w katalogu na ten rok, więc pewnie już się pojawił. Katalog, strona 47 https://revell.com.pl/xcatalogues/katalogi/revell-2025/46/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AchtungCancer Napisano 22 Lipca Share Napisano 22 Lipca Gothaforce wreszcie zacznie wypuszczać swojego Fokkera D.VII. Na YT wrzucają tutoriale do obróbki modelu, np. tu wycinanie kokpitu. Wygląda prosto, ale chyba nie na moje nerwy. 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 24 Lipca Share Napisano 24 Lipca (edytowane) Jakby ktoś chciał, to już są : https://www.mojehobby.pl/products/Henschel-Hs-123-A-1-Legion-Condor.html https://www.mojehobby.pl/products/Henschel-Hs-123-A-1-late-German-WWII-Attack-Aircraft-100-new-molds.html Edytowane 24 Lipca przez barszczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro Napisano 24 Lipca Share Napisano 24 Lipca (edytowane) Z tym źe wysyłka 30.07. Edytowane 24 Lipca przez Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 25 Lipca Share Napisano 25 Lipca Pierwsze próbne wydruki elementów Typhoona od Airscale: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 28 Lipca Share Napisano 28 Lipca Trochę temat Typhoona zaczyna ewoluować w stronę, która mnie trochę martwi... >>KLIK<< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 28 Lipca Share Napisano 28 Lipca (edytowane) Już wyewoluował, a w którą stronę, nie mnie oceniać, bo nie mój temat Więcej detali tu: Fejsbukowy_wpis Edytowane 28 Lipca przez Wojtu204 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 29 Lipca Share Napisano 29 Lipca 8 godzin temu, Wojtu204 napisał: Już wyewoluował, a w którą stronę, nie mnie oceniać, bo nie mój temat Więcej detali tu: Fejsbukowy_wpis To jest akurat ta dobra strona, Car Door Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AchtungCancer Napisano 29 Lipca Share Napisano 29 Lipca Dla nieumiejących w facebooki: CSM pracuje nad SPAD-ami. Oczywiście pytanie kiedy i czy coś się z tego urodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 31 Lipca Share Napisano 31 Lipca Trochę zdjęć detali Messerschmitta Bf 109K-4 od Kotare Models Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro Napisano 31 Lipca Share Napisano 31 Lipca (edytowane) Nie za wielkie tu zmiany w stosunku do starej Hasegawy,za dwie stowy tak,ale pewnie bedzie z pięćalbo lepiej,gra nie warta świeczki... Edytowane 31 Lipca przez Jaro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muśtax Napisano 31 Lipca Share Napisano 31 Lipca 2 godziny temu, Jaro napisał: bedzie z 500 albo lepiej W Banzai jest za 385 pln w przedsprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro Napisano 31 Lipca Share Napisano 31 Lipca (edytowane) W Banzai może wisieć tak długo, różnie z tym jest,a 385 zł w preorderze to też nie mało Edytowane 31 Lipca przez Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muśtax Napisano 1 Sierpnia Share Napisano 1 Sierpnia (edytowane) O wiszeniu to wiem doskonale, na Do 335 z Tamiyi czekałem rok i się nie doczekałem, a że 385 to niemało to fakt, zważywszy co ten model oferuje, za 2 stówy mniej można wyrwać Bordera Edytowane 1 Sierpnia przez Muśtax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 3 Sierpnia Share Napisano 3 Sierpnia Co nieco pobudowali Meteora z Revella. >>KLIK<< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 7 Sierpnia Share Napisano 7 Sierpnia Jakiś ruch w temacie Bf-109G-4 od ZM. Nawet jakiś Preorder mają odpalić między 23.08-23.09.2025 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 8 Sierpnia Share Napisano 8 Sierpnia W dniu 7.08.2025 o 08:48, mirage3 napisał: Jakiś ruch w temacie Bf-109G-4 od ZM. Nawet jakiś Preorder mają odpalić między 23.08-23.09.2025 Jest i szkieletor na żywo: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 8 Sierpnia Share Napisano 8 Sierpnia LukGraph wydaje : Ansaldo A.1 Balilla in Polish servise , Ansaldo A.1 Balilla in Italian and Greek servise (32-067) oraz Albatros D.II wczesnej i późnej serii. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 9 Sierpnia Share Napisano 9 Sierpnia Redpil z Turcji zaprezentowała swojego F-4B w 1/32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 9 Sierpnia Share Napisano 9 Sierpnia Druk 3D w natarciu , tym razem amerykańska firma TTModelworks i jej modele AD-5N/A-1G Skyraiders и AD-5W/EA-1E Skyraiders w 1/32. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 18 Sierpnia Share Napisano 18 Sierpnia Włoska firemka wypuściła w skali 1/32 model śmigłowca Agusta-Bell AB-47-J-3 Jota . Model składa się łącznie ze 106 części w druku 3D , oraz arkusza kalkomanii dla 5 wariantów (z 40 łącznie wyprodukowanych maszyn). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 18 Sierpnia Share Napisano 18 Sierpnia (edytowane) Żywica, druk 3D, metal i inne materiały. Firma Tail Boom, AB-47 J3 Jota, numer 32-018 , autor Maurizio di Terlizzi. Opcjonalnie płozy lub pływaki, dwa panele instrumentów, maski, niektóre elementy wzmocniono metalem. Cena 135 Euro + wysyłka. Krótka seria 40 egz. Szczegóły w instrukcji: https://www.scalemates.com/products/img/4/6/3/1646463-40-instructions.pdf Edytowane 18 Sierpnia przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi