chudyhunter Napisano 17 Lutego 2021 Share Napisano 17 Lutego 2021 Prawie trzy miesiące oczekiwania na przesyłkę, ale dzisiaj w końcu dotarł HMS Illustrious Flyhawk'a chyba nie trzeba nikomu przedstawiać, a jeśli ktoś nie zna, to niech sobie kupi Gdy pierwszy raz się z nim zetknąłem, to nie wierzyłem własnym oczom, że w tej skali można osiągnąć taki detal. Tak więc i ten wypust to po prostu zwykły Flyhawk, czyli jakość na najwyższym poziomie. Prezentowany model jest w wersji Deluxe Edition, więc do zrobienia prosto z pudła. W środku jak zawsze wszystko ładnie popakowane, a kadlub zabezpieczony dodatkową pianką. Oczywiście czym byłby lotniskowiec bez samolotów. W zestawie mamy 8 samolotów typu Swordfish oraz 6 samolotów typu Fulmar. Oba typy możemy wykonać że skrzydłami rozłożonymi, lub złożonymi. Jako bonus dostajemy 1 sztukę Glostera Gladiatora (wydruk 3D) wraz z 3 elementami fototrawionymi. Zestaw elementów fototrawionych do okrętu, plus toczone lufy i pręciki I na koniec kalki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 18 Lutego 2021 Autor Share Napisano 18 Lutego 2021 Miałem zrobić fotki z zapałką, ale wypadło mi z głowy. Tak więc dodaję teraz 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 21 Maja 2021 Share Napisano 21 Maja 2021 (edytowane) no jako że zapowiada sie ciekawie i długo zasiadam w pierwszym rzędzie a ze zamówiłem ciężarówkę popcornu to spokojnie działaj a ja podpatruje ----edit ciekawe ze FH zaczął drukować samoloty w poprzednich wypustach jeszcze były wtryskowe jesli mnie pamiec nie myli? ----edit a nie stop ja tępy to tylko 1 takowy ciekawe ciekawe, czyżby smaka robią aby dokupić ? Edytowane 21 Maja 2021 przez laskonogi edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 21 Maja 2021 Autor Share Napisano 21 Maja 2021 Matko bosko Laskonogi Ty żyjesz! Pamiętasz jeszcze która stroną trzyma się skalpel? Kiedyś zasiądę do tego modelu, ale chyba nie za szybko. Ogólnie model fajny, ten drukowany samolot też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi