Ungreez Napisano 2 Marca 2021 Share Napisano 2 Marca 2021 (edytowane) Subaru Impreza WRC załogi Hołowczyc/Fortin z 27 Rajdu Elmot z 1999 roku. Model Tamiya, malowany sprayami Tamiya i Mr Hobby. Kalki i felgi od MF-Zone. W miarę to wszystko wyszło, ale nie jestem do końca zadowolony. Kalki za przednimi nadkolami nie siadły i popękały, miałem przez to model ubrudzić, ale nawet zniknęło to pod natłokiem szczegółów. Model na sam koniec prac zaliczył rolkę na podłodze i wymagał ratowania tylnego zawiasu. Kalki przyjemne w nakładaniu, ale nie wszystkie pasują jak w oryginale. Największy problem był z kalką na przedniej szybie, która była za krótka o jakieś 3mm, na szczęście udało się ją rozciągnąć. Od siebie dołożyłem jeszcze pasy Eduard i carbon w środku. Edytowane 2 Marca 2021 przez Ungreez 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi