jrminiatures Napisano 18 Marca 2021 Share Napisano 18 Marca 2021 Witajcie, Zmontowałem sobie oto taki fajny zgrabny modeli do mojej kolekcji Jagermaistrów - Porsche 934 od Tamiya w skali 1/24. Z dodatków to jedynie uszczelka nadkoli i nity. Reszta to zawartość pudełkowa. Malowany Zero + 2K samochodowym -, nic nie polerowałem, finalnie siadło tylko wosk dla lepszego efektu Lakier bezbarwny tak bardzo przypadł mi do gustu, że myślę o jego dystrybucji Oglądajcie Pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBourne Napisano 18 Marca 2021 Share Napisano 18 Marca 2021 Piękny jest, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 18 Marca 2021 Share Napisano 18 Marca 2021 No powiem Ci ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi