Vieh_san Napisano 24 Marca 2021 Share Napisano 24 Marca 2021 Hej, kto mi powie co to są za owalne podłużne części znajdujące się na tylnej górnej części BTR-80? One są po 2 na takich włazach, łącznie 6 sztuk. Kleje taki bym powiedział wymagający model tego pojazdu z ACE, to jest taki kasztan, że myślałem że znowu coś nie pasuje i te podłużne owalne części musza dolegać do tych włazów. Zrobiłem 3 tak że nie ma pomiędzy nimi, a włazami szpary, a tu zonk patrzę na zdjęcie, szpara jest. Pytam o funkcję tych części bo myślę czy mógłbym je czymś zasłonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 24 Marca 2021 Share Napisano 24 Marca 2021 To są pancerne osłony wlotów powietrza do silnika. Scan z instrukcji Trumpetera: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 24 Marca 2021 Autor Share Napisano 24 Marca 2021 Kurde tak myślałem, że to jakieś wloty powietrza, to średnio pasuje żeby je zasłaniać ;/ no cóż coś będzie trzeba wymyślić. Dzięki bardzo za szybką odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi