Vieh_san Napisano 24 Marca 2021 Napisano 24 Marca 2021 Hej, kto mi powie co to są za owalne podłużne części znajdujące się na tylnej górnej części BTR-80? One są po 2 na takich włazach, łącznie 6 sztuk. Kleje taki bym powiedział wymagający model tego pojazdu z ACE, to jest taki kasztan, że myślałem że znowu coś nie pasuje i te podłużne owalne części musza dolegać do tych włazów. Zrobiłem 3 tak że nie ma pomiędzy nimi, a włazami szpary, a tu zonk patrzę na zdjęcie, szpara jest. Pytam o funkcję tych części bo myślę czy mógłbym je czymś zasłonić. Cytuj
robertmodelarz Napisano 24 Marca 2021 Napisano 24 Marca 2021 To są pancerne osłony wlotów powietrza do silnika. Scan z instrukcji Trumpetera: Cytuj
Vieh_san Napisano 24 Marca 2021 Autor Napisano 24 Marca 2021 Kurde tak myślałem, że to jakieś wloty powietrza, to średnio pasuje żeby je zasłaniać ;/ no cóż coś będzie trzeba wymyślić. Dzięki bardzo za szybką odpowiedź. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi