Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Popieram Kolegów. Oby tak dalej Ci szło z tym modelikiem. Już nie mogę się doczekać momentu, kiedy wszystko będzie skończone .

Pozdrawiam

Napisano

Według mnie naczepa za mocno się błyszczy, wyglada jak by to miał być jakiś showtruck Ja na Twoim miejscu zrobił bym ją w wersji roboczej - czyli pobawił bym się z brudzeniem. No ale to Twój model i Ty decydujesz jak ma ona wyglądać.

• 1 month later...
Napisano

Witam! temat się zakurzył, więc trzeba odkurzyć Dzisiaj wsadziłem silnik i zamontowałem osprzętowanie , jutro mam zamiar dołożyć układ wydechowy, blachę ryflowaną na całej długości ramy, zbiornik ADblue. Postanowiłem troszkę odejść od oryginału i z tyłu za kabiną założyć szafki + bak od Dafa (coś takiego jak ma Miłosz w Scani). Dodam że dzisiaj pomalowałem wnętrze na gotowo ale zostało mi jeszcze wyszlifować podłogę od strony silnika. O dalszych pracach poinformuję w trakcie prac.

A teraz fotki:

dsc00184lo0.jpg

dsc00185ss7.jpg

dsc00186jf5.jpg

Układ wydechowy który jutro założę:

dsc00188pn3.jpg

I tu już silnik z pełnym osprzętem:

dsc00191vi0.jpg

dsc00192du5.jpg

dsc00193pi4.jpg

I jeszcze taka fotka ze zderzakiem:

dsc00197qr3.jpg

Pozdrawiam Mikołaj

Napisano

Fajnie to wszystko wygląda Mógłbyś pokazać jak zrobiłeś ten pojemnik na AdBlue??

Pozdrawiam

Napisano
Jeżeli chodzi ci o tą puszkę srebrną to nie jest to ADblue tylko tłumik Euro5

to wiem, tylko w pierwszym poście na pisałeś:

mam zamiar dołożyć układ wydechowy, blachę ryflowaną na całej długości ramy, zbiornik ADblue

zastanawiam się jak ten zbiornik wygląda i jestem ciekaw jak go wykonałeś, dlatego prosiłem żebyś wkleił jego fotki.

Pozdrawiam