miki29021 Napisano 23 Maja 2008 Autor Share Napisano 23 Maja 2008 A więc chwila nadeszła: Mile widziane jakieś komentarze a także pytania na które chętnie odpowiem Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 No jak narazie ładnie ci to idzie Czekam na dalsze postępy Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 Świetna robota , ładny lakier , oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 Popieram Kolegów. Oby tak dalej Ci szło z tym modelikiem. Już nie mogę się doczekać momentu, kiedy wszystko będzie skończone . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 24 Maja 2008 Share Napisano 24 Maja 2008 Według mnie naczepa za mocno się błyszczy, wyglada jak by to miał być jakiś showtruck Ja na Twoim miejscu zrobił bym ją w wersji roboczej - czyli pobawił bym się z brudzeniem. No ale to Twój model i Ty decydujesz jak ma ona wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki29021 Napisano 5 Lipca 2008 Autor Share Napisano 5 Lipca 2008 Witam! temat się zakurzył, więc trzeba odkurzyć Dzisiaj wsadziłem silnik i zamontowałem osprzętowanie , jutro mam zamiar dołożyć układ wydechowy, blachę ryflowaną na całej długości ramy, zbiornik ADblue. Postanowiłem troszkę odejść od oryginału i z tyłu za kabiną założyć szafki + bak od Dafa (coś takiego jak ma Miłosz w Scani). Dodam że dzisiaj pomalowałem wnętrze na gotowo ale zostało mi jeszcze wyszlifować podłogę od strony silnika. O dalszych pracach poinformuję w trakcie prac. A teraz fotki: Układ wydechowy który jutro założę: I tu już silnik z pełnym osprzętem: I jeszcze taka fotka ze zderzakiem: Pozdrawiam Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 5 Lipca 2008 Share Napisano 5 Lipca 2008 Fajnie to wszystko wygląda Mógłbyś pokazać jak zrobiłeś ten pojemnik na AdBlue?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki29021 Napisano 6 Lipca 2008 Autor Share Napisano 6 Lipca 2008 Jeżeli chodzi ci o tą puszkę srebrną to nie jest to ADblue tylko tłumik Euro5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 6 Lipca 2008 Share Napisano 6 Lipca 2008 Jeżeli chodzi ci o tą puszkę srebrną to nie jest to ADblue tylko tłumik Euro5 to wiem, tylko w pierwszym poście na pisałeś: mam zamiar dołożyć układ wydechowy, blachę ryflowaną na całej długości ramy, zbiornik ADblue zastanawiam się jak ten zbiornik wygląda i jestem ciekaw jak go wykonałeś, dlatego prosiłem żebyś wkleił jego fotki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi