martinello Napisano 6 Kwietnia 2021 Share Napisano 6 Kwietnia 2021 (edytowane) Witam Oferuję do sprzedaży zestaw gąsienic ogniwkowych plastikowych z modelu "Tiger I early" RFM 5001U. - SPRZEDANE Edytowane 9 Kwietnia 2021 przez martinello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 6 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2021 Drugi zestaw to nadmiarowy (dla mnie) wydruki 3d z zestawu RFM 2006 "Upgrade solution series" oraz z modelu podstawowego (5001U): Uszy do liny, gaśnica, 6 granatów, osłny na lufę armaty i kadłubowego k-emu. Cena za całość - 20 zł + przesyłka inpostem. mogę sprzedać oczywiście tylko część z powyższego zestawu. Cena do negocjacji lub wymiana na inne części lub "przydasie" w zakresie który jest moim głównym zainteresowanie modelarskim - shermany, pattony etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 6 Kwietnia 2021 Share Napisano 6 Kwietnia 2021 3 minuty temu, martinello napisał: Drugi zestaw to nadmiarowy (dla mnie) wydruki 3d z zestawu RFM 2006 "Upgrade solution series" oraz z modelu podstawowego (5001U): Uszy do liny, gaśnica, 6 granatów, osłny na lufę armaty i kadłubowego k-emu. Cena za całość - 20 zł + przesyłka inpostem. mogę sprzedać oczywiście tylko część z powyższego zestawu. Cena do negocjacji lub wymiana na inne części lub "przydasie" w zakresie który jest moim głównym zainteresowanie modelarskim - shermany, pattony etc. Co z tego zestawu sprzedajesz? Poszukuję również podstaw wyrzutnikòw granatów ale kadłubowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 6 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2021 (edytowane) Sprzedaję (na razie) to co na zdjęciu - Uszy do liny, gaśnica, 6 granatów, osłony na lufę armaty i kadłubowego k-emu. Wiem, że nie będzie mi to potrzebne w moim modelu. W miarę sklejania okaże się co jeszcze będę sprzedawał z blaszek i wydruków. Już wiem że z blaszek na pewno słony wydechów, zasobnik zawiezowy i tylne błotniki - bo tych elementów nie potrzebuję w modelu. Czas pokaże co jeszcze Ponieważ to będzie mój jedyny tygrys - nie zamierzam gromadzić części na przyszłość... Wyrzutniki granatów kadłubowych - nie mam. Z tygrysich części mam tylko to co w modelu, zestawie dodatkowym i czym poratowali mnie koledzy - ale to ostatnie oddam za darmo lub zwrócę jeśli taka będzie wola darczyńców . Edytowane 6 Kwietnia 2021 przez martinello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 6 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2021 (edytowane) Niepotrzebne ramki z modelu: SPRZEDANE Edytowane 6 Kwietnia 2021 przez martinello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 6 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2021 (edytowane) korekta ceny gąsienic Ramki znalazły nowy dom... Edytowane 6 Kwietnia 2021 przez martinello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 7 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2021 Gąski rezerwacja. Pozostają wydruki 3d i ewentualne niepotrzebne w moim blaszki z zestawu dodatkowego - mogę wymienić na ogniwa ATL-01 Friula które komuś zostały z montażu na modelu. Producent zawsze dodaje 30, 40 sztuk więcej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 7 Kwietnia 2021 Share Napisano 7 Kwietnia 2021 PW poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi