Robert1979 Napisano 9 Kwietnia 2021 Share Napisano 9 Kwietnia 2021 Jeśli ktoś na forum jest w stanie potwierdzić czy to faktycznie model Revell to niech się wypowie. Ja dostałem go w pudełku po butach od kumpla który temat porzucił i kombinowałem z instrukcją z revell, którą ściągnąłem z internetu (tylko coś mi tam nie pasowało bo gąsienice miałem gumowe). Jest to mój pierwszy model który ulepiłem i pomalowałem, dopiero się uczę. Zabawa extra! PS. poczytam temat o fotografowaniu modeli bo z tego zagadnienia też niestety jestem noga! hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 9 Kwietnia 2021 Share Napisano 9 Kwietnia 2021 JAK gąski gumowe to może być DRAGON lub TRUMPETER to tyle bo nic innego zezdjęcia nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 12 Kwietnia 2021 Share Napisano 12 Kwietnia 2021 Spróbuj zrobić lepsze zdjęcia modelu, najlepiej na jednolitym jasnym tle. Chociażby na prześcieradle. Światło masz okej więc dasz radę Pstrknij więcej detali to będzie można się wypowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi