Mr_X Napisano 11 Kwietnia 2021 Share Napisano 11 Kwietnia 2021 (edytowane) Witam! Poniżej zdjęcia modelu mojego autorstwa. Czołg w malowaniu niesławnej 3 DPanc SS "Totenkopf" w wersji z rejonu Warszawy w 1944 (Tłuszcz-Wołomin-Radzymin-Nieporęt; sierpień-grudzień 1944). W sumie nie wiem kiedy pojazd, na którym się wzorowałem, wypadł z gry. Może w grudniu 1944 pojechał na Węgry? Model - jak w tytule - Tamiya. Blaszki Eduarda + zatrzaski Abera. Błotniki i gąsienice na wieży sam trochę poprawiłem. Liny - Eureka. Zimmerit - Greenstuff + narzędzia Trumpetera. Zapraszam do komentowania! Edytowane 11 Kwietnia 2021 przez Mr_X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 12 Kwietnia 2021 Share Napisano 12 Kwietnia 2021 Przydałyby się jaśniejsze fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 12 Kwietnia 2021 Share Napisano 12 Kwietnia 2021 (edytowane) Dokładnie, jaśniejsze by się przydały, poza tym czysty model i czysto sklejony Edytowane 12 Kwietnia 2021 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 12 Kwietnia 2021 Share Napisano 12 Kwietnia 2021 Nie będę się znęcał i pochwalę za temat i zimmerit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_X Napisano 12 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2021 Dziękuję za dobre słowa! Cóż, zdjęcia robione telefonem w świetle lampki przy biurku. Taką mam w tej chwili technikę robienia zdjęć. Na większości wyszedł ciemniejszy niż jest w rzeczywistości. Czwarte zdjęcie od dołu (z liną na burcie) pokazuje mniej więcej rzeczywiste kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi