Mr_X Napisano 11 Kwietnia 2021 Napisano 11 Kwietnia 2021 (edytowane) Witam! Poniżej zdjęcia modelu mojego autorstwa. Czołg w malowaniu niesławnej 3 DPanc SS "Totenkopf" w wersji z rejonu Warszawy w 1944 (Tłuszcz-Wołomin-Radzymin-Nieporęt; sierpień-grudzień 1944). W sumie nie wiem kiedy pojazd, na którym się wzorowałem, wypadł z gry. Może w grudniu 1944 pojechał na Węgry? Model - jak w tytule - Tamiya. Blaszki Eduarda + zatrzaski Abera. Błotniki i gąsienice na wieży sam trochę poprawiłem. Liny - Eureka. Zimmerit - Greenstuff + narzędzia Trumpetera. Zapraszam do komentowania! Edytowane 11 Kwietnia 2021 przez Mr_X Cytuj
Evildead Napisano 12 Kwietnia 2021 Napisano 12 Kwietnia 2021 (edytowane) Dokładnie, jaśniejsze by się przydały, poza tym czysty model i czysto sklejony Edytowane 12 Kwietnia 2021 przez Evildead Cytuj
Seb Napisano 12 Kwietnia 2021 Napisano 12 Kwietnia 2021 Nie będę się znęcał i pochwalę za temat i zimmerit. Cytuj
Mr_X Napisano 12 Kwietnia 2021 Autor Napisano 12 Kwietnia 2021 Dziękuję za dobre słowa! Cóż, zdjęcia robione telefonem w świetle lampki przy biurku. Taką mam w tej chwili technikę robienia zdjęć. Na większości wyszedł ciemniejszy niż jest w rzeczywistości. Czwarte zdjęcie od dołu (z liną na burcie) pokazuje mniej więcej rzeczywiste kolory. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi