wawrzul Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Model juz w dużej części zrobiłem - bardzo dobrej jakości plastik, świetne spasowanie (jest jedynie mały problem z tym że dolna i górna części korpusu musi być dobrze przyklejona w wielu miejscach inaczej odpada co mi sie zdarzalo wielokrotnie). Jedynie gąski gumowe są niemozliwe do ulozenia wrecz, ale spodniczki czolgu za to ukrywaja odstajace gasienice. In-box zestawu dostępny jest w albumie tutaj : http://picasaweb.google.com/wawrzyniec84/M1A2Abrams135Trumpeter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 19 Maja 2008 Share Napisano 19 Maja 2008 Mam właśnie ochotę na tego Abramsa, a jak go polecasz to chyba sobie kupię. Co do gumowców to widzę, że gąski są też pojedyncze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wawrzul Napisano 19 Maja 2008 Autor Share Napisano 19 Maja 2008 Jasne, sa pojedyncze jak widac na jednym ze zdjec. Chcialem tylko zmartwic tych, ktorzy liczyli na uzycie gumowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 19 Maja 2008 Share Napisano 19 Maja 2008 Mam właśnie ochotę na tego Abramsa Lepiej dołóż trochę pieniędzy i kup model Dragona, ten z Trumpetera to pojazd Abramsopodobny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 20 Maja 2008 Share Napisano 20 Maja 2008 Niestety Abrams Dragona wymiarowo - a w szczegolności tył jest nieprawidłowy. Tamiya jest najbardziej ok. Generalnie poprawny Abrams to kompilacja Tamiyi i Dragona - i to wlaśnie aktualnie poczyniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 20 Maja 2008 Share Napisano 20 Maja 2008 Ano, całkowicie zapomniałem o Abramsie z Tamki , wersja OIF jest szczególnie godna polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 GAski gumowe są super nie wiem co odnich chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Mam takie pytanko w miare mozliwosci czy moglbys mi podac wymiary wiezy. Mam zamiar ja odtworzyc do jednego projektu. Mam na zbyciu mine roller z zestawu trampka jak bys chcial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wawrzul Napisano 27 Maja 2008 Autor Share Napisano 27 Maja 2008 Bez jarzma mierzem. Dlugosc - 13cm, szerokosc - 9,5cm, wysokosc - kolo 2,5cm. Ale jestem po winku wiec cos moglem pokrecic Jak cos to pisz na gygy albo pw a jutro zmierze dokladniej. Od razu mowie ze nie mam przyklejonych na wiezy skrzynek i innych takich bambetli. Tylko wieza, dzialo i w sumie tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 GAski gumowe są super Brak detali, złe układanie sie na modelu , i mają być super?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wawrzul Napisano 28 Maja 2008 Autor Share Napisano 28 Maja 2008 Potwierdzam, gaski sa bardzo nieplastyczne. Ciezko je zmusic do pozadanego ulozenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi