neptun1939 Napisano 5 Lipca 2021 Autor Share Napisano 5 Lipca 2021 Dodane lekkie obicia i otarcia. Całość wykonana gąbką. Jasna zieleń to Green Zinc Chorme od Pactry, ciemny kolor to Black (metallic) od Vallejo. Z białego washa i resztek zimowego kammo zrezygnowałem po przemyśleniach - nie utrzymał by się tak długo. Na dniach zaczynam brudzenie: głównie kurz. I zdjęcia z fleszem, bo inaczej wychodziła czarna masa: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 5 Lipca 2021 Share Napisano 5 Lipca 2021 Te opony nadal wyglądają jak przez okno. Nie mam pojęcia czym się kierowałeś robiąc uszkodzenia ale to twój cyrk i twoje małpy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 5 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2021 Troszkę czasu minęło od ostatniej aktualizacji. Haubica prawie skończona. Po błysku i 2 washach. Jutro przetrę ją pędzelkiem moczonym w rozpuszczalniku. W międzyczasie zagłębiłem się w pozycję " Oni szturmowali Berlin", udało się odnaleźć fragmenty o użyciu haubic i pojawił się wniosek, że trzeba dodać przestrzeliny i odpryski na pancerzu. Pora też zabrać się za budowę winietki, ale to już w osobnym warsztacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi