Adrian800 Napisano 21 Kwietnia 2021 Share Napisano 21 Kwietnia 2021 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 21 Kwietnia 2021 Share Napisano 21 Kwietnia 2021 Bardzo fajnie to wygląda. Figurki też zdaje się dosyć ładnie pomalowane. Szkoda że zdjęcia takie słabe. Brakuje mi tylko koło armaty jakichś skrzynek pod plandeka itp. dodało by to smaczku. Podoba mi się mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian800 Napisano 22 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2021 Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonP. Napisano 23 Kwietnia 2021 Share Napisano 23 Kwietnia 2021 całkiem fajna scenka, przydał by się jakiś pionowy element (uschnięte drzewo, tyczki artyleryjskie, drogowskaz, słup telegraficzny) w celu zrównoważenia płaszczyzn sceny i dodania efektu 3D ( teraz wydaje się trochę płaska). Co do ogniska - na linii był całkowity zakaz ognisk, żeby nie zdradzać pozycji i nie nakierowywać ognia artyleryjskiego dymem, gdyby wstawić zamiast Pak40 kuchnię polową - można by uznać, że jest to druga linia i chłopaki grzeją się po zluzowaniu z frontu. Figurki ładnie pomalowane, czysto i nie pozalewane farbą, twarze można jeszcze trochę podcieniować, ale ogólnie dobry kierunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 14 Maja 2021 Share Napisano 14 Maja 2021 Przesuper. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi