seba_t Napisano 19 Maja 2008 Share Napisano 19 Maja 2008 Witam, dawno nic nie pokazywałem więc proszę Modelik jak w temacie, że tak powiem na wykończeniu. Obejrzyjcie, napiszcie co myślicie, czego mu brakuje, czego jest za dużo etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 19 Maja 2008 Share Napisano 19 Maja 2008 No myślimy, że jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 19 Maja 2008 Share Napisano 19 Maja 2008 Czemu w dziale warsztat? Dla mnie wygląda na GOTOWY oraz/i fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 20 Maja 2008 Share Napisano 20 Maja 2008 Kurcze ladny, ladny. Z jednej strony maska wyglada jakby byla krzywo przyklejona. Brakuje troche sladow eksploatacji (otarc, obic szczegolnie przy drzwiach). I moze cos zrobic z burta, tak zeby dechy wygladaly bardziej na drewniane. Poza tym bardzo mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba_t Napisano 20 Maja 2008 Autor Share Napisano 20 Maja 2008 Dzięki za opinie. Tak jak napisałem model jest jeszcze do wykończenia. Będę musiał zetrzeć z niego pigment i trochę inaczej go pobrudzić. Poza tym mam w planach wymienić zderzak na zrobiony z blachy no ideski na pace bardziej drewniane zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba_t Napisano 22 Maja 2008 Autor Share Napisano 22 Maja 2008 Witam. Ził przeszedł mały tuning . Trochę błota i pigmentów. Zrobiłem też zderzak z puszki. Ja uważam, że model wygląda lepiej a wy co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 22 Maja 2008 Share Napisano 22 Maja 2008 Bardzo ładna rosyjska ciężarowka. Bardzo dobre wykonanie, troszeczkę szpecą te nierowne szpary na masce Twojego trucka (fotka ostatnia). Generalnie bardzo fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 22 Maja 2008 Share Napisano 22 Maja 2008 O tak, wygląda o wiele lepiej. Jeszcze lepiej prezentowałby się na podstawce z piaszczystą drogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 22 Maja 2008 Share Napisano 22 Maja 2008 Szkoda że nie ma takich fajnych w skali 1/24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba_t Napisano 22 Maja 2008 Autor Share Napisano 22 Maja 2008 Kiedyś widziałem takiego Ziła z bliska, to było w Bieszczadach i z tego co pamiętam miał duże szpary w miejscu gdzie maska styka się z osłoną chłonicy. W modelu rzeczywiście nie wygląda to najlepiej ale juz nie będę tego poprawiał bo zamiast poprawić to go bym pewnie jeszcze bardziej spartolił Najwyżej się jakąś szmatę rzuci bo model i tak będzie na podstawce stał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 według mnie wlasnie ta krzywa szczelina dodaje mu naturlaności, a nie wygląd nowiótkiego ale starego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba_t Napisano 24 Maja 2008 Autor Share Napisano 24 Maja 2008 Panowie, generalnie sprawa wygląda tak. Na zdjęciach szparę widać wyrażnie ale teraz jak patrzę na model to aż tak to nie gryzie w oczy. Tak jak pisałem wcześniej nie chcę tego poprawiać bo tylko go zniszczę. Nauczka na przyszłość: dokładnie sprawdzać wszystkie szpary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 24 Maja 2008 Share Napisano 24 Maja 2008 Tak jak pisałem wcześniej nie chcę tego poprawiać bo tylko go zniszczę. Dokładnie, jest dobrze, a model bardzo fajny. Edit... Dyskusja o "wadach" sprzętu ZSRR czasów wojny, poleciała do placu zabaw... Admin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 30 Sierpnia 2008 Share Napisano 30 Sierpnia 2008 no no widzę że brat w podkarpacia robi (ale już chyba zrobił) piękny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi