tlb Napisano 26 Kwietnia 2021 Share Napisano 26 Kwietnia 2021 Witajcie, dziś mija trzy lata od pierwszej, mojej galerii na tym forum. Jako pierwszy plastikowy samolot malowany aerografem i można by rzec "poważny plastik", bo nie liczę modeli, które sklejałem pod koniec lat '90 w 10-15 minut od wyjęcia z pudełka i malowanymi farbami olejnymi dla plastyków; poszedł Focke Wulf 190 A-8/R-11 z Revell'a z skali 1:72 --> pełna galeria jako drugi Macchi MC.202 Folgore, Italeri, 1:72 --> galeria trzeci samolot to Focke Wulf Ta152H, Revell, 1:72 --> galeria czwarty do kolekcji to dwupłatowiec, Fokker D. VII, Roden, 1:72 --> galeria piąty to: Ju-87 B2/R2 Stuka, Italeri, 1:72 --> galeria szósty: F-16 A, Hasegawa, 1:72, ale w izraelskim malowaniu --> galeria siódmy: Messerschmitt Bf109 E3, Tamiya, 1:48 --> galeria ósmy ukończony to: MiG - 21 F13, Hasegawa, 1:72 -->galeria dziewiąty: P-47D Thunderbolt , Academy, 1:72 -->galeria dziesiąty: Typhoon Mk. Ib, Hasegawa, 1:48 --> galeria Po dziesięciu latadłach stwierdzam, że bardziej podchodzą mi większe skale, a zatem czas na 1:32 niedługo pojawi się warsztat, ale najpierw PZDR 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi