SOPOL73 Napisano 4 Maja 2021 Share Napisano 4 Maja 2021 (edytowane) Witam wszystkich na forum po 10 letnim niebycie. Nadeszła ta smutna chwila i postanowiłem zrobić wyprzedaż modeli lotniczych w skali 1/72. Będzie 50 pozycji na sprzedanie, zaczynam od Giganta. Model w bardzo dobrym stanie. Brak jednego małego elementu który zaznaczyłem i jest bardzo prosty do wykonania z wielu materiałów modelarskich. Dla wprawionego modelarza to nie będzie problem. Kalkomanie w stanie b. dobrym. Wystawiam model w tej chwili tylko na tym forum. Czekam na propozycję zakupu 7 dni czyli do jedenastego maja godzina 22:00. Następnie model zostanie wystawiony na aukcję. Dlatego tak czynię aby uniknąć spekulacji na licytacjach, bo cwaniaków zawsze się znajdzie. Wysyłka będzie realizowane InPostem nie PP bo będzie najpewniej. Jak osoba po zakupie będzie miała inne życzenie odnośnie wysyłki to tak będzie. Model dobrze zabezpieczę. Ze względu na trudności w zdobyciu tego modelu i brak wznowienia produkcji, oraz obserwacji aukcji archiwalnych zadecydowałem o cenie : 260 zł plus koszty wysyłki. Edytowane 4 Maja 2021 przez SOPOL73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SOPOL73 Napisano 9 Maja 2021 Autor Share Napisano 9 Maja 2021 UWAGA aktualizacja ceny - sprzedam za 230 zł plus koszty przesyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SOPOL73 Napisano 11 Maja 2021 Autor Share Napisano 11 Maja 2021 Zamykam ten wątek. Model zostanie wystawiony na aukcji na FB. Jest zainteresowanie ale propozycje cenowe nie do końca mnie zadowalają dlatego gigant zostanie wystawiony na FB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi