Super Moderator jawkers Napisano 21 Maja 2008 Super Moderator Share Napisano 21 Maja 2008 Heavy Tank Trailer "Topas" 1:24 Italeri. Zestaw jest z roku 1994, przynajmniej taka data widnieje na pudełku. Elementy są dobrze wytłoczone, lecz jeden mankament to, plastikowe opony. Będą zastąpione gumowymi. W pudełki znajduje się: - Instrukcja - Kalkomania - Wypraski Pudełko. Instrukcja. Kalkomania. Wypraski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 Ładny zabytek Cysternę będziesz robił z osłonami czy bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 21 Maja 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 21 Maja 2008 Cysternę, chyba zrobię z osłonami. Tylko nie wiem czy będzie do tej cysterny, pasował wizualnie DAF 105, czy jakiś starszy model też wykonany w barwach BP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 Malowanie cysterny masz z przed ładnych paru lat, więc Daf 105 niebardzo pasuje, moze jakiś Man F90 lub Scania serii 3 Od jakiegoś czasu BP tak maluje zestawy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 Czy taka sama cysterna jest w zestawie z dafem 95 w obecnej ofercie italeri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 Czy taka sama cysterna jest w zestawie z dafem 95 w obecnej ofercie italeri Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 A co chczesz do zestawu dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 O!! Mam tą cysternę w zestawie z Dafem 95XF (Genoa transport) Bardzo fajna i miła w sklejaniu!! Tylko przy doklejaniu osłon do "beczki" siostra musiała mi "użyczyć" rączek bo moje dwie niestarczyły Acha i ja mam z oponami gumowymi już w zestawie!! Pozdrawiam i powodzenia!! PS: Z Dafem wygląda bosko!! Ja mam wersję z niskim dachem, nazywam takie wersje "wersjami roboczymi" czyli do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 22 Maja 2008 Share Napisano 22 Maja 2008 Ja do tej cysterki podpiąłbym jakaś starszą MAGNUMKĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi