SmokHaosu Napisano 22 Maja 2008 Share Napisano 22 Maja 2008 Poza kwestia upadku Humbrola mam dzisiaj jeszcze jeden problem. Nigdy się z czymś takim nie spotkałem, ale się stało. Po kompieli w krecie jeden z trzech mytych elementów z plastiku przezroczystego mocno zmatowiał i stracił na przezroczystości. Element pierwszy (jest ok). Element drugi (jest be). Element trzeci jest też ok więc nie pokazuję Ktoś wie co z tym teraz robić? Mam nadzieję, że nie będę musiał tłoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 22 Maja 2008 Share Napisano 22 Maja 2008 POLERKE MU ZRÓB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 22 Maja 2008 Autor Share Napisano 22 Maja 2008 POLERKE MU ZRÓB A bardziej łopatologicznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 23 Maja 2008 Autor Share Napisano 23 Maja 2008 Dobra, sam sobie znalazłem wypowiedz majak co to on w niej prawi jak zrobić te polerkę. viewtopic.php?p=99233#99233 Pytanie moje jest jedno w tej kwestii. A co z wypukłymi ramami? Maja zostać unicestwione w procesie polerowania, czy jest jakiś sposób co by je ocalić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 Jak bedziesz delikatnie sie obchodzil z oszkleniem i np. omijal wypukle elementy, nic im sie nie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi