SmokHaosu Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Poza kwestia upadku Humbrola mam dzisiaj jeszcze jeden problem. Nigdy się z czymś takim nie spotkałem, ale się stało. Po kompieli w krecie jeden z trzech mytych elementów z plastiku przezroczystego mocno zmatowiał i stracił na przezroczystości. Element pierwszy (jest ok). Element drugi (jest be). Element trzeci jest też ok więc nie pokazuję Ktoś wie co z tym teraz robić? Mam nadzieję, że nie będę musiał tłoczyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomaszDudek Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 POLERKE MU ZRÓB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmokHaosu Posted May 22, 2008 Author Share Posted May 22, 2008 POLERKE MU ZRÓB A bardziej łopatologicznie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmokHaosu Posted May 23, 2008 Author Share Posted May 23, 2008 Dobra, sam sobie znalazłem wypowiedz majak co to on w niej prawi jak zrobić te polerkę. viewtopic.php?p=99233#99233 Pytanie moje jest jedno w tej kwestii. A co z wypukłymi ramami? Maja zostać unicestwione w procesie polerowania, czy jest jakiś sposób co by je ocalić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majek Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Jak bedziesz delikatnie sie obchodzil z oszkleniem i np. omijal wypukle elementy, nic im sie nie stanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts