SmokHaosu Napisano 22 Maja 2008 Napisano 22 Maja 2008 Poza kwestia upadku Humbrola mam dzisiaj jeszcze jeden problem. Nigdy się z czymś takim nie spotkałem, ale się stało. Po kompieli w krecie jeden z trzech mytych elementów z plastiku przezroczystego mocno zmatowiał i stracił na przezroczystości. Element pierwszy (jest ok). Element drugi (jest be). Element trzeci jest też ok więc nie pokazuję Ktoś wie co z tym teraz robić? Mam nadzieję, że nie będę musiał tłoczyć Cytuj
SmokHaosu Napisano 22 Maja 2008 Autor Napisano 22 Maja 2008 POLERKE MU ZRÓB A bardziej łopatologicznie? Cytuj
SmokHaosu Napisano 23 Maja 2008 Autor Napisano 23 Maja 2008 Dobra, sam sobie znalazłem wypowiedz majak co to on w niej prawi jak zrobić te polerkę. viewtopic.php?p=99233#99233 Pytanie moje jest jedno w tej kwestii. A co z wypukłymi ramami? Maja zostać unicestwione w procesie polerowania, czy jest jakiś sposób co by je ocalić? Cytuj
Majek Napisano 23 Maja 2008 Napisano 23 Maja 2008 Jak bedziesz delikatnie sie obchodzil z oszkleniem i np. omijal wypukle elementy, nic im sie nie stanie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi