Rekon Napisano 22 Maja 2008 Share Napisano 22 Maja 2008 (edytowane) Witajcie. Model ten składało się bardzo łatwo i przyjemnie, nie sprawiał żadnych problemów, prawie wszystko do siebie pasowało idealnie. Polecam go każdemu początkującemu modelarzowi. Kalki układało się bardzo dobrze, ale trzeba było uważać żeby ich nie urwać (raz mi się urwała ). Jest to trzeci i zarazem najładniejszy mój model Pozdrawiam Edytowane 20 Września 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falcon Napisano 22 Maja 2008 Share Napisano 22 Maja 2008 Cudo! A gdybyś taką całą flotę RED ARROWS skompletował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekon Napisano 22 Maja 2008 Autor Share Napisano 22 Maja 2008 Cudo! A gdybyś taką całą flotę RED ARROWS skompletował? Dzięki . Może w przyszłości ? Kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekon Napisano 23 Maja 2008 Autor Share Napisano 23 Maja 2008 Oceni ktoś jeszcze ? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekon Napisano 23 Maja 2008 Autor Share Napisano 23 Maja 2008 Mnie tu brakuje charakterystycznego wyglądu dziobu Hawka z reflektorem i rurką Pitota. Usterzenie poziome powinno mieć ujemny wznios. Dzięki za rady . Co to jest ta "rurka pilota" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 Dzięki za rady . Co to jest ta "rurka pilota" ? Rurka Pitota - http://pl.wikipedia.org/wiki/Rurka_Pitota Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 Fajnie wyszedł. Można jakąś fotkę zbliżeniową kabiny - a zwłaszcza szkła-poprosić? Robię Hawka 100 italeri i zastanawiam się nad różnicami w oszkleniu, a tymczasem Eduard robi maski chyba tylko do t1 REVELLA.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekon Napisano 25 Maja 2008 Autor Share Napisano 25 Maja 2008 Spróbuję coś wykombinować. Może kiedyś prześlę na razie nie mam aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrgie Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 Świetna strzałeczka Pięknie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 Red Arrows nie mają pod skrzydłami belek do powieszeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekon Napisano 25 Maja 2008 Autor Share Napisano 25 Maja 2008 Red Arrows nie mają pod skrzydłami belek do powieszeń. Pisałem wcześniej, że nie miałem dostępu do komputera a w instrukcji było napisane że mają. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi