u-boot Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Jako że juz dawno miałem zrobić inbox tego potwora. Model pohodzi prosto z Tuluzy, kosztował całe 20 euro. W pudle znajduje się 15 ramek (5 białych, 4 czarne, 2 gumowe, 1 srebrna, 1 przezroczysta). Oprócz tego 2 płachty kalkomani. Do zrobienia w 3 opcjach [stojacy na podwoziu, na podstawce, wiszący]. Instrukja 43 stronnicowa z dosyć dobrze pokazanym schematem malowania i nałożenia kalek. Co najlepsze to że w środku znalazłem farbki humbrola z 2 słoiczkami kleju i 2 pędzelkami. Co dziwne to w polsce takich rzeczy w ogóle nie ma. Nie wiem dlaczego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyBee Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Witam tez mam dwa te olbrzymy ale w malowaniu lufthansy jeden taki zrobie a drugi ablo Emiraty albo Quantas. Zabiore się jak skończe A320 i B747 (hellera) Ale mam pytanie bo mam niezla flotke 1:125 hellera i tez niezla kolejkę . ale brakuje mi Dougasa DC 10 Hellera 1:125. Moze wiesz gdzie kupić mozę gdzieś coś sie ostało jedem modelik? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
u4an Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 Heller robi najlepsze samoloty pasażerskie i są takie w polsce na hobby-model.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts