u-boot Napisano 24 Maja 2008 Share Napisano 24 Maja 2008 Jako że juz dawno miałem zrobić inbox tego potwora. Model pohodzi prosto z Tuluzy, kosztował całe 20 euro. W pudle znajduje się 15 ramek (5 białych, 4 czarne, 2 gumowe, 1 srebrna, 1 przezroczysta). Oprócz tego 2 płachty kalkomani. Do zrobienia w 3 opcjach [stojacy na podwoziu, na podstawce, wiszący]. Instrukja 43 stronnicowa z dosyć dobrze pokazanym schematem malowania i nałożenia kalek. Co najlepsze to że w środku znalazłem farbki humbrola z 2 słoiczkami kleju i 2 pędzelkami. Co dziwne to w polsce takich rzeczy w ogóle nie ma. Nie wiem dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeyBee Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Witam tez mam dwa te olbrzymy ale w malowaniu lufthansy jeden taki zrobie a drugi ablo Emiraty albo Quantas. Zabiore się jak skończe A320 i B747 (hellera) Ale mam pytanie bo mam niezla flotke 1:125 hellera i tez niezla kolejkę . ale brakuje mi Dougasa DC 10 Hellera 1:125. Moze wiesz gdzie kupić mozę gdzieś coś sie ostało jedem modelik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 8 Stycznia 2012 Share Napisano 8 Stycznia 2012 Heller robi najlepsze samoloty pasażerskie i są takie w polsce na hobby-model.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi