M.A.V. Napisano 1 Lipca 2021 Share Napisano 1 Lipca 2021 Zakładam wątek bo przez przypadek trafiłem na tą firmę i może kogoś zainteresuje bo ciekawy asortyment mają... Firma specjalizuje się we współczesnych okrętach w skali 700 - ale takich rzekłbym "niszowych".... ich ostatnie wyroby : Działają od 2015, tu link do stronki ich gdzie jest więcej modeli : http://www.dodo-models.com/index.html co ciekawe to musi być jakaś mały rodzinny biznes bo dystrybucję mają głównie przez swoje firmowe konto na ebay'u (całkiem niezła strategia bo wyklucza podbijanie ceny przez pośredników) nie jestem specjalistą od 700 ale jak dla mnie jakościowo te ich zestawy wyglądają całkiem nieźle : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 1 Lipca 2021 Share Napisano 1 Lipca 2021 No fajowo, bardzo lubię takie nieznane klimaty, tylko czemu tylko 700 ... Eh. Choć może i lepiej bo tylko patrzę a przy 350 już bym grzebał po kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi