MajorStachu Napisano 4 Lipca 2021 Share Napisano 4 Lipca 2021 Dzień dobry Ostatnio złożyłem i pomalowałem t-34 1940 od Zvezdy w skali 1:100 i zrobiłem dla niego diorame bardzo prostą. Oceńcie proszę jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klima1 Napisano 4 Lipca 2021 Share Napisano 4 Lipca 2021 Na szybko: Nie zeszlifowałeś szwu na lufie. Już nie poprawisz. Nawierć lufę - to zawsze jest łatwy sposób na duży skok jakościowy. Zgubiłeś karabin maszynowy na przodzie. A chyba jest w zestawie. Ten czołg ma gąsienice na płasko - żeby nie kombinować, podstawka też powinna być płaska, bo taki czołg w powietrzu nie może wisieć. Płot trzeba pomalować, bo wygląda nierealistycznie. Poza tym, płot wygląda jakby był w środku niczego - mało prawdopodobne. Tam jest jakaś droga? W rzeczywistości, poza pustyniami, zawsze gdzieś jakąś roślinę da się znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorStachu Napisano 5 Lipca 2021 Autor Share Napisano 5 Lipca 2021 W zestawie nie ma karabinu. Tak jest droga. Ok dorobię jakąś roślinność i pomaluje płot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klima1 Napisano 5 Lipca 2021 Share Napisano 5 Lipca 2021 Fakt, sprawdziłem - nie ma. Możesz dorobić z jakiegoś cienkiego drucika. Co do pozostałych rzeczy - ja ci nie każę tego robić. Prosiłeś o komentarz i go dostałeś, ale to Twój model i nie musisz nic poprawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorStachu Napisano 6 Lipca 2021 Autor Share Napisano 6 Lipca 2021 (edytowane) Dzięki za sugestie już poprawiłem za niedługo wrzucę zdjęcia. Nie widzę powodu dla którego miałbym cie nie posłuchać dałeś dobre rady. A bym zapomniał nawierce dziurę kiedy kupię wiertła bo na razie nie były mi potrzebne. Edytowane 6 Lipca 2021 przez MajorStachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorStachu Napisano 6 Lipca 2021 Autor Share Napisano 6 Lipca 2021 Tak jak napisałem wcześniej wrzucam zdjęcia poprawionej dioramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek74 Napisano 29 Lipca 2021 Share Napisano 29 Lipca 2021 W dniu 6.07.2021 o 20:04, MajorStachu napisał: Dzięki za sugestie już poprawiłem za niedługo wrzucę zdjęcia. Nie widzę powodu dla którego miałbym cie nie posłuchać dałeś dobre rady. A bym zapomniał nawierce dziurę kiedy kupię wiertła bo na razie nie były mi potrzebne. A po co inwestować od razu w wiertła? Ja używam do wiercenia igieł lekarskich. Za kilka złotych mam całkiem spory zapas różnych rozmiarów na kilka lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 29 Lipca 2021 Share Napisano 29 Lipca 2021 Farba wygląda na zbyt gęstą/zbyt grubo położoną. W tej skali to już trzeba uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi