Hubert Kendziorek Napisano 12 Lipca 2021 Share Napisano 12 Lipca 2021 (edytowane) Sprzedam za 500 zł lub wymienię na ciekawe, rzadko spotykane modele w tej wartości (w rachubę wchodzi każda poza RC i kolejkami kategoria i skala - do uzgodnienia, ceny wg mojehobby.pl lub innego detalisty online, jako referencja; preferowane lotnictwo 1:32, okręty 1/700 lub 1/350, a także modele żywiczne) kolekcję ponad 350 czasopism o tematyce modelarskiej i wojenno - historycznej: Model Aircraft Monthly Scale Aviation Modeller International Scale Military Modeller International Model Airplane International pojedyncze numery Fine Scale Modeller Super Model Militaria Historia Wojsko i Technika Technika Wojskowa Historia Lotnictwo Numery Specjalne inne - pojedyncze egzemplarze. Czasopisma z okresu 2005-2020, przy czym zagraniczne modelarskie przeważnie 2005-2012. Łatwo policzyć, że podana przeze mnie wartość jest niższa od średniej rynkowej takich używanych czasopism co najmniej kilka razy. Przykładowo, SAMI oferowane są na Allegro po 11 zł / sztuka. Ja jednak chcę, żeby dostał je ktoś, komu dadzą radość z czytania, albo z dalszej sprzedaży. Pod tym linkiem znajdziecie album ze zdjęciami okładek. Stan różny, używane, przeważnie jednak bardzo dobry/dobry. Część czasopism przedziurkowana do segregatorów. Kolekcja spakowana jest w cztery kartony, dość ciężkie, nie jest skatalogowana. Kilka egzemplarzy MAM może mieć braki - np. planów modelarskich, ale są to pojedyncze przypadki. Warunki oferty: 1) Oferta jest niepodzielna na egzemplarze. Bierzesz wszystko, albo nic. 2) Trud i koszt transportu / przesyłki (odbiór w Krakowie) w całości po stronie nabywcy, w razie zamiany - także koszt wysłania modeli. 3) Preferowany odbiór osobisty. 4) Cena - w razie zakupu - nie podlega negocjacji, z uwagi na jej relację do cen rynkowych. Reszta szczegółów - do uzgodnienia. Kontakt przez PW. Pozdrawiam Hubert Edytowane 12 Lipca 2021 przez Hubert Kendziorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 15 Lipca 2021 Autor Share Napisano 15 Lipca 2021 (edytowane) Sprzedane Edytowane 15 Lipca 2021 przez Hubert Kendziorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi