Nexus Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 Jak już wspomniałem w wątku o Renault Kerax zrobiłem kilka zdjęć na placu w centrali Renault Trucks. Pewnie byłoby ich więcej, ale czas mnie gonił Żałuję, że nie udało mi się zrobić więcej ujęć wozu strażackiego widocznego na jednym ze zdjęć. Był zasłonięty przez inne demówki. Uff... coś w ten weekend dużo spamuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 26 Maja 2008 Share Napisano 26 Maja 2008 Najładniejsze są Renault Magnum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 26 Maja 2008 Share Napisano 26 Maja 2008 No magnumka nowa robi ogromne wrażenie , ale premiumka nie gorsza , jednak mniejsza kabina ale naprawde jest sympatycznym autem , spedziłem w nim duzo miłych podróży . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 26 Maja 2008 Share Napisano 26 Maja 2008 Ja osobiscie pomykam dafem xf 95 z 2001 to dobrze się jeżdzi tylko na Magnum Nie ma bata wygodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 26 Maja 2008 Share Napisano 26 Maja 2008 Fajne to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 26 Maja 2008 Share Napisano 26 Maja 2008 Super zdjęcia, Dzięki nim można zobaczy jak Reno wysoko podniosło dach Magni. Nexus jeździłeś jakimś ;> a może jakies foty ze środka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 26 Maja 2008 Share Napisano 26 Maja 2008 Fajne to CO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 26 Maja 2008 Share Napisano 26 Maja 2008 KRUGER_MAN pewnie chodziło mu o Renault, ale coś mu nie wyszło z poprawnym ułożeniem zdania, więc napidał takie oś... Żal ... Nexus wielkie dzięki za pamięć o Kolegach modelarzach pojazdów cywilnych, napewno się Twoje fotki przydadzą . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 26 Maja 2008 Autor Share Napisano 26 Maja 2008 Edler, w środku nie siedziałem z braku czasu. Ale coś czuję, że to nie będzie moja ostatnia wizyta w Lyonie, więc może uda mi się pyknąć zdjęcia jakimś ciekawym konstrukcjom Bilonzo, cała przyjemność po mojej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 12 Września 2008 Share Napisano 12 Września 2008 Magnum jak magnum tworzy swoją klasę samą w sobie, ilu zwolenników tylu przeciwników. Mi osobiście podoba się Premium nowy z wyglądu i w środku a co to jego "żywotności" nie będę się wypowiadał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi