marciak90 Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 (edited) Witam, dopiero jestem w połowie kokpitu/wnętrza.. jest to mój drugi model.. prosił bym o rady i podpowiedzi, więcej dodam w trakcie budowy modelu. Będę chociaż próbował zbliżyć się w dalszych krokach do oryginału :D.. zobaczymy jak wyjdzie Edited July 22, 2021 by marciak90 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marciak90 Posted July 22, 2021 Author Share Posted July 22, 2021 na dziś koniec spróbowałem jakoś pobrudzić kabinę washami - czarnym i szarym.. sam nie wiem jak to jeszcze robić.. ale robię tak : 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juffre Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Postraj się wrzucać nieco lepsze fotki. Najlepiej zakup sobie kawałek brystolu. Na jednorodnym tle lepiej widać to co zrobiłeś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marciak90 Posted July 23, 2021 Author Share Posted July 23, 2021 w dalszej częsci budowy modelu wrzucę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marciak90 Posted July 23, 2021 Author Share Posted July 23, 2021 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts