krzysztof66 Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Witam pokusiłem się o kupno zimmeritu edka ale mam pewne wątpliwości co do jego drobnej faktury,i idealnego wzoru położenia wobec powyższego mam pytanie czy malując go z aero nie zaniknie ta delikatna fakturka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 jeśli będziesz malować aero to nie zaniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 mam pytanie czy malując go z aero nie zaniknie ta delikatna fakturka Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Nie zaniknie ci faktura, to tylko się tak wydaję. Sam na swojego słonika z zimmeritem edka nałożyłem już 6 wartw farby i waloryzacji i jest w porządku... ale polecam na przyszłość zimmerit żywiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi