Rektor Napisano 5 Sierpnia 2021 Share Napisano 5 Sierpnia 2021 Witam Koleżanki i Kolegów! Cysterna wojskowa lub cywilna. Lotniskowa i nie-latająca-lądowa CD7,5. Ponieważ kończę męczarnie nad projektem w H0 to pozwalam sobie zapowiedzieć konwersję do moich modeli Jelcz 315 w skali 1:72. Mnie nie pytajcie o podwozia bo produkcję, która tak jakoś nie ruszyła sprzedałem. Trawionki do cysterny są gotowe od 8 lat... Męczę się jeszcze z wymiarami, projektem i całym tym polskim podejściem współpracowników, którzy po sobie zgliszcza i burdello bumbum popozostawiali. Po wakacjach pokażę próbne odlewy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Sierpnia 2021 Share Napisano 5 Sierpnia 2021 Jaka orientacyjna cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rektor Napisano 5 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2021 Jeszcze nie wiem czy będzie to "tylko" cysterna i dystrybutor plus blaszki" czy kompletny pojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 7 Sierpnia 2021 Share Napisano 7 Sierpnia 2021 Jakby wyszedł proszę o rezerwację jednego egzemplarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi