birborkg Napisano 6 Sierpnia 2021 Share Napisano 6 Sierpnia 2021 (edytowane) Kupię model jak w tytule w dobrej cenie. Zgłoszenia na PW. Edytowane 6 Sierpnia 2021 przez birborkg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marian Napisano 7 Sierpnia 2021 Share Napisano 7 Sierpnia 2021 mam z Revella 04581 jaką cene proponujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
birborkg Napisano 8 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2021 (edytowane) To Ty sprzedajesz więc podaj swoją cenę i wtedy zobaczymy. Tak na marginesie model jest dla kolegi, który nie ma konta na Modelworku więc głównie to zależy od niego. Edytowane 8 Sierpnia 2021 przez birborkg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRAGE 5 Napisano 8 Sierpnia 2021 Share Napisano 8 Sierpnia 2021 Exito aktualnie ma w promocji GR-7 Hasegawy za 103,75 Pozdrawiam MIRAGE 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
birborkg Napisano 8 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2021 (edytowane) Dzięki obniżka jest ale podpis brak towaru. Edytowane 8 Sierpnia 2021 przez birborkg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 8 Sierpnia 2021 Share Napisano 8 Sierpnia 2021 Przejrzyj OLX wpisując Hasegawa. Zaznaczam że model tam wystawiony nie jest mój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
birborkg Napisano 8 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2021 Znalazłem. Dzięki ale nie posiadam konta na OLX-SIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 8 Sierpnia 2021 Share Napisano 8 Sierpnia 2021 25 minut temu, birborkg napisał: Znalazłem. Dzięki ale nie posiadam konta na OLX-SIE. 5 minut rejestracji i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRAGE 5 Napisano 10 Sierpnia 2021 Share Napisano 10 Sierpnia 2021 GR-7 Hasegawy za 80 zł , to świetna oferta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 10 Sierpnia 2021 Share Napisano 10 Sierpnia 2021 Mam Hasegawę, mogę sprzedać za 100 zł z wliczonym kosztem wysyłki paczkomatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
birborkg Napisano 11 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2021 (edytowane) OK biorę podaj dane do przelewu ale na PW. Tam podam dane do wysyłki. Edytowane 11 Sierpnia 2021 przez birborkg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
birborkg Napisano 11 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2021 Zrealizowane temat do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi