Piotrek.S. Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Najwięcej informacji znajdziesz w książce "Polski Samolot i Barwa" T.Królikiewicza (zdjęcia plus rysunek godła). Dodatkowo w Skrzydlatej Polsce (roczniki do przeszukania od `00 do`05 tak z pamięci) był kilku (dwu?) częściowy artykuł zawierający wspomnienia pilota tamtej misji (bodajże Pogorzelski). Były ciekawe opisy i zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flynavy Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 W starszych numerach SP (lata 80) też było trochę - mam powyrywane artykuły - służę pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 Historię Polskiej Eskadry Lotniczej Pomocy Etiopii opisano w czterech artykułach pt:,,Polskie śmigłowce nad Afryką ,, w magazynie Lotnictwo. cz.I - nr.3/2005 cz.II - nr.5/2005 cz.III-nr.7/2005 cz.IV -nr.11/2005. Pozdrawiam. Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 Cześc , szukam materiałów , zdjeci, informacji wszyskioego co pomoze mi zrobic model Mi-8T polski w czasie misji w Etiopi Widze Adaś, że Cie zaraziłem zrobieniem tego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi