Irek-M1 Napisano 15 Sierpnia 2021 Share Napisano 15 Sierpnia 2021 Model Tamiya, malowany farbami ZERO PAINTS. Dodatkowo dodałem blaszki oraz karbon z dedykowanych zestawów. Sam model jest dość prosty w budowie dlatego starałem się skupić na malowaniu modelu i dopracowaniu powierzchni. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 17 Sierpnia 2021 Share Napisano 17 Sierpnia 2021 Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 17 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2021 A dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Sierpnia 2021 Share Napisano 17 Sierpnia 2021 zupełnie nie moje klimaty ale widać że bardzo starannie wykonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 17 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2021 Ćwiczę pomiędzy robótkami z Migiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervantez Napisano 18 Sierpnia 2021 Share Napisano 18 Sierpnia 2021 fajne podstawki masz do swoich modeli - to pełna gablotka czy tylko podstawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 19 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2021 To tylko podstawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi