tornado Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 Dzisiaj odebrałem paczkę z modelem Ferrari 275 GTB Po otwarciu pudła okazało się, że w kaście jeden słupek przedniego okna jest odłamany a drugi pęknięty Słupki odrazu posklejałem co by jeszcze gorzej nie było. Natomiast w woreczkach fruwało luzem mnustwo części, na szczęście były szczelnie zamknięte wiec chyba nic nie brakuje Po wstępnych oględzinach widzę, że muszę zaopatrzyć się w szpachlę i papier ścierny Producent - Revell Skala - 1:12 Długość po sklejeniu - 40,64 cm. Ilość części - nie liczyłem Zestaw nie posiada kalkomani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 A można wiedzieć ile lat ma ten model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 Napewno dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwis Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 A można wiedzieć ile lat ma ten model? Z pudełka można wywnioskować że model jest z 1965, a teraz mamy rok 2008 czyli jakieś 43 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 28 Maja 2008 Autor Share Napisano 28 Maja 2008 A można wiedzieć ile lat ma ten model? Z pudełka można wywnioskować że model jest z 1965, a teraz mamy rok 2008 czyli jakieś 43 lata 1965 to rocznik oryginału, model wyprodukowano w 1978r. a wiec równo 30 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 I jak sie nie dziwić Andrzeju że części z ramek powypadały, albo coś pękło. I tak cud ze model przeleżał 30 lat i nikt go nie skleił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi