choochoo Napisano 24 Lipca 2008 Share Napisano 24 Lipca 2008 Heheh ja tak zapytam ile ty reggy kleisz modeli naraz ?? to juz chyba 3 co ?? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 24 Lipca 2008 Share Napisano 24 Lipca 2008 Twoje Deza Wu będzie w tym samym malowaniu czy wykonasz inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 24 Lipca 2008 Autor Share Napisano 24 Lipca 2008 to juz chyba 3 co ?? Ze piąty Malowany pewno podobnie. Póki co podkładzik. Zrobiłem własnoręcznie błotniki przednie i tylne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
choochoo Napisano 24 Lipca 2008 Share Napisano 24 Lipca 2008 Bardzo sympatycznie zapewne wyjdzie z tymi figurkami, ten z przodu ma zabandazowana banke fajne pozy tych ludkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 3 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2008 Zwashowany, trochę bajerków dodanych (gąski zapasowe, łańcuch). Akurat jestem w trakcie zalewania szkłem lamp Pomalowałem go jaśniej niż poprzedniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi