jmx62 Napisano 24 Sierpnia 2021 Share Napisano 24 Sierpnia 2021 Tak po prawdzie to model na fotkach poniżej to taki trochę oszukany Heller bo pochodzi z edycji naszego Intechu, nr kat T-34(takie dziwne skojarzenie ciężkiego klocka jak T-34 z jednym z najlżejszych myśliwców II WŚ). Zgodnie z sugestią kolegi Staryfajter1954 przeniosłem do działu galerie z inboxów. Tylko proszę nie bijcie i nie wyrzućcie mnie poza granice tego forum. Wrzucam poniżej fotki mojej interpretacji Jak-3 z edycji Intechu, Wiem, sam wypust Intechu to już po magicznej umownej dacie vintage 1989 ale to dalej model Hellera tylko zmienione (niestety ) kalkomanie, które w moim przypadku rozsypały się w drobny mak przy pierwszym kontakcie z wodą no i trzeba było improwizować. Oczywiście RedStars-y to każdy miał w swoim magazynku zapasów. Reszta to czyste S-F lub jak kto woli What If? Model po przejściach tzn. zaliczył kilka twardych lądowań, czegoś mu tam brakuje ale ogólnie wygląda jak Jak Sklejony dobrze ponad dwadzieścia lat temu, oczywiście Humbrole + pędzel, jeszcze bez prób rycia linii. Jak się komuś nie spodoba to proszę nie komentować i tyle. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 25 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2021 Jakby ktoś nie zauważył to godło tego Jaczka pochodi z Tornado z zestawu ESCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 25 Sierpnia 2021 Share Napisano 25 Sierpnia 2021 Nie ma znaczenia, że model pochodzi z edycji Intecha ponieważ wypraski to nadal stary poczciwy Heller, który został opracowany na długo zanim wydała go pod swoją marką krakowska firma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi