R_Mazzi Napisano 28 Sierpnia 2021 Share Napisano 28 Sierpnia 2021 Kolejny wózek skończony. F2F - kilka części na krzyż, dołożyłem błotniki z blaszki, trochę ścianek odchudziłem. Malowany tradycyjnie pędzlem, farbki Lifecolor z zestawu dedykowanego dla pojazdów z 39. Figurka - Scibor. Brudzenie - wszystko co nie zaschło przez lata. Kolejny czołgutek, mam plan skończyć w końcu słoninę z tego wątku, obiecuję już tak uświniony nie będzie. W trakcie: I finalnie: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorStachu Napisano 28 Sierpnia 2021 Share Napisano 28 Sierpnia 2021 Ładny, ale jeśli ma to być ziemistą droga to ziarenka są za duże. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 29 Sierpnia 2021 Share Napisano 29 Sierpnia 2021 Model fajny błotniki robią robotę tylko czy tylne drzwi nie powinny być zamknięte . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi