Staryfajter1954 Napisano 29 Sierpnia 2021 Share Napisano 29 Sierpnia 2021 Pierwotnie model ten był produkowany przez japońską firmę Crown a od 1981 był produkowany przez Revella. Model jest bardzo uproszczony i widać na wypraskach pewne zużycie form ale trochę pracy i można z tego zestawiku wykonać całkiem fajny model redukcyjny. W swoim modelu wykonałem wyposażenie kabiny oraz jej osłonę. Kalmanie wykonał na moje zamówienie Bogdan Żołnierowicz i przedstawiają one samolot z VF-1 Wolfpack. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 30 Sierpnia 2021 Share Napisano 30 Sierpnia 2021 Jeżeli to jest stary Revell to szacunek za wykonanie. Miałem w rękach i stare wypraski i te nowe, różnica jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 30 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2021 45 minut temu, jmx62 napisał: Jeżeli to jest stary Revell to szacunek za wykonanie. Miałem w rękach i stare wypraski i te nowe, różnica jest. Tak to stary Revell czyli Crown lub Otaki opracowane w latach 70. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi