Staryfajter1954 Napisano 29 Sierpnia 2021 Napisano 29 Sierpnia 2021 Pierwotnie model ten był produkowany przez japońską firmę Crown a od 1981 był produkowany przez Revella. Model jest bardzo uproszczony i widać na wypraskach pewne zużycie form ale trochę pracy i można z tego zestawiku wykonać całkiem fajny model redukcyjny. W swoim modelu wykonałem wyposażenie kabiny oraz jej osłonę. Kalmanie wykonał na moje zamówienie Bogdan Żołnierowicz i przedstawiają one samolot z VF-1 Wolfpack. 2 Cytuj
jmx62 Napisano 30 Sierpnia 2021 Napisano 30 Sierpnia 2021 Jeżeli to jest stary Revell to szacunek za wykonanie. Miałem w rękach i stare wypraski i te nowe, różnica jest. 1 Cytuj
Staryfajter1954 Napisano 30 Sierpnia 2021 Autor Napisano 30 Sierpnia 2021 45 minut temu, jmx62 napisał: Jeżeli to jest stary Revell to szacunek za wykonanie. Miałem w rękach i stare wypraski i te nowe, różnica jest. Tak to stary Revell czyli Crown lub Otaki opracowane w latach 70. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi